Újabb lehúzós oldalak-ízületi fájdalom és fogyókúra

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

(Utoljára frissítve: 2017-01-02)

Hasonló oldallal találkozhattatok már ebben a cikkben. Most egyszerre két ugyanolyan lehúzós oldalt mutatnék be. Persze mindezt csak anti-reklámként. Nem bedőlni!

Elsőnek egy operációmentes, ízületi fájdalmakat gyógyító kapszula van terítéken.

A weboldal megnyitásához kattints a képre.

Az oldal rögtön a chicagoi egyetem felfedező tudósával indít és pár mondatban, valamint CT felvételekkel meg fogja győzni azokat, akik ezt a hülyeséget elhiszik.

Majdnem hihető is lenne, ha az úriember fényképét nem lehetne megtalálni a neten. De pech, mert egy modellügynöki oldalon szerepel a portfóliója és jó pénzért akár ki is kölcsönözhető termék reklámfotózásra.

Ha túléltük a meggyőzést, kattintsunk az oldal alján lévő hivatkozásra, hogy megrendelhessük a terméket.

Képre kattints és megnyílik az oldal.

Nincs vége az ámításnak. Kattintás után Réthy László megkereshetetlen ortopédiai orvos szavait olvashatjuk és néhány elégedett vásárló visszajelzését.

Csőre Mónika (vagy bárhogy is hívják a hölgyet) biztos nagyon boldog a könnyű és olcsó gyógyulása miatt. Ezzel a képpel is van egy kis gond. Egy litván oldalon is boldogan újságol valamit (gondolom a gyógyulását), csak ott másképp hívják. Vagy ikrek…

Ugyan kérem, minket nem tántorítanak el a rendeléstől holmi szedett-vedett hazugságok hasonmásokról… Gyerünk rendelni.

Ezen a 100% maca kivonaton kicsit lefagytam. Tudja valaki mi ez? Nem akarok találgatni… A rendelés leadását rábízom a hiszékenyekre. De legyen vigasz nekik, hogy elégedetlenség esetén simán vissza fizetik a pénzt, csak az üres dobozt kell visszaküldeni. Gondoljunk bele. Pékségben veszünk egy buktát. Megesszük, de nem ízlik. A hozzá kapott üres zacskót lobogtatjuk az eladó felé, pénzünket követelve. Pillanat, megnézem nőtt-e toll a hátamon.

Addig is messze kerüljétek el az ilyen oldalakat.


Ha sikerült az ízületi fájdalmaktól megszabadulni, fogyjunk le. Ugyebár ez is okozhat ízületi fájdalmakat. Milyen szerencse, hogy a következő bemutatásra szánt oldal pont egy gyors fogyást elősegítő szert akar a nagyérdeműre rásózni.

A weboldal megnyitásához kattints a képre.

Az ilyenekről nekem mindig a brit tudósok jutnak eszembe… Na mindegy. Az előbbihez hasonló a felállás. Professzorbácsi felfedezése és arról történő áradozása. Oldal alján a link, mehetünk rendelni.

Kattints a képre a megnyitáshoz.

Folytatódik a hiteles meggyőzés és most például Mónika dobott le 14 kilót, fotelben ülve, csipszet zabálva. Hurrá!

Az a 300%-os anyagcsere felgyorsítás elgondolkodtatott. Vajon van-e élet a budin kívül?

A néni se lehet éppen ismeretlen (biztos a fogyása miatt), mert sok weboldalon megfordult.

A legvégén pedig maga a csoda szerepel. A fogyasztókapszula.

Tessék csak tessék. Potom összegért kapsz egy nagy semmit. De ha visszaküldöd, itt is szó nélkül postázzák a pénzt. Annyira hihető. Kettőt kérek! De inkább kerüljétek el ezt is!

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Minden vélemény számít

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra